Jaunumi

  • Baltā tēja – īpatnības un priekšrocības
    19.03.2018
    Šobrīd baltā tēja ir ļoti populāra. Turklāt, ja melno vai zaļo tēju audzē vairākās valstīs, tad balto tēju, pārsvarā iegūst tējas plantācijās, kas atrodas Ķīnā. Ir zināms, ka baltā tēja ir viena no maigākajām tējas šķirnēm, jo tā ir minimāli apstrādāta. Lasīt tālāk
  • 4 gardas un aromātiskas kafijas pagatavošanas veidi
    13.02.2018
    Katram īstam kafijas gardēdim ir savs kafijas pagatavošanas veids. Piedāvājam 4 kafijas receptes, kas garantētēs pirmklasīgu dzērienu, ar maigu un daudzpusīgu garšu. Jums tikai jāizvēlas kvalitatīvas kafijas pupiņas. Lasīt tālāk
  • Espresso kafija – gatavošanas īpatnības
    15.01.2018
    Espresso kafija – dzēriens, kuru gatavo no dabīgas kafijas – karsto ūdeni izspiežot caur tikko maltām kafijas pupiņām. Viss process notiek zem atbilstoša spiediena, kas dod vairāk aromātisku vielu. Lasīt tālāk
  • Tēja maisiņos vai beramā tēja – kādu izvēlēties?
    12.03.2018
    Par tējas izcelsmi klīst daudzas leģendas. Viena no tām; Reiz Gautama Buda, ceļojot pa pasauli, esot sadusmojies par to, ka meditācijas laikā viņam uznācis miegs un plakstiņi tā vien vērušies ciet. Viņš nogriezis plakstiņus un nometis tos zemē. Lasīt tālāk
  • Kafijas automāti mājai un birojam
    11.02.2018
    Kafijas augstais pieprasījums ir padarījis šo dzērienu par otru nozīmīgāko produktu pēc naftas. Kafijas procesā svarīgs ir viss, sākot no audzēšanas, ievākšanas, pārstrādes, uzglabāšanas, transportēšanas līdz pat grauzdēšanai, iepakošanai un pagatavošanai. Lasīt tālāk